El procés comença desde zero cada matí, picant les millors peces fresques de carn disponibles (wagyu, vedella, vaca, agnus, tonyina) en una picadora refrigerada a 0ºC. per no perdre la cadena de fred, mantenint tota la substància i qualitat del producte.
Condimentem cadascuna d'elles amb diferents ingredients per crear receptes úniques i equilibrades amb productes frescos i sempre que sigui possible locals i ecològics. Per aconseguir la esponjositat necessària, amassem les hamburgueses a mà, evitant premsadores que fan perdre aire i suc al producte.
No menys important és disposar diàriament d'un pa fresc i sense additius, que tingui la esponjositat i l'aroma adequats, treball de llargs mesos de proves.
PER LLEPAR-SE'N ELS DITS | |
---|---|
L'ensaladilla Russa | 8,5 |
Aletes de pollastre, salsa de soja, mel, mirin | 9,5 |
Croquetes de "rostit" (5 uds) | 8,0 |
Rabas de Pollastre, arrebossat de kikos, maionesa chipotle | 8,8 |
Ous La Royale, ous a baixa temperatura, patates reixeta, picada de bacó, pebrots de Padrón | 10,5 |
Costellam de porc ibèric, a la brasa amb salsa barbacoa | 14,5 |
Les braves d'en Bruno | 7,9 |
Albergínies arrebossades amb xarop d'atzavara | 6,5 |
MÓN VERD | |
---|---|
Nachos amb alvocat, crema de formatge, "pico de gallo" | 8,9 |
Amanida Cèsar, pollastre confitat, parmesà, bacó cruixent, enciam romana, cherry, salsa d'anxova | 9,9 |
Amanida de Cogollos, ventresca de tonyina, tomàquet, ceba tendra, oliva kalamata, vinagreta de mostassa | 11,5 |
LES FREGIDES CASSOLANES | |
---|---|
Les nostres patates fregides | 2,7 |
Patates reixeta ¡les nostres preferides! | 2,9 |
Sweet Potatoes | 4,5 |
LES NOSTRES HAMBURGUESES | |||
---|---|---|---|
Disposem de pa per celías i intolerants a la lactosa | |||
LA ROYALE PREMIUM, wagyu-anyenca, formatge blau Stilton, ceba caramelitzada, enciam a la romana, cogombret, salsa Royale | 18,9 | ||
LA ROYALE CAFÉ DE PARÍS AL PLAT, wagyu-anyenca, bol d'amanida, patates fregides clàssiques | 23,9 | ||
AMERICANA, vaca anyenca, cheddar, enciam, tomàquet, ketchup | 14,5 | ||
POLLASTRE a las fines herbes, pollastre en tempura, maionesa d'herbes, cherry, enciam | 15,5 | ||
ITALIANA, vaca anyenca, provolone, pesto vermell amb pinyons, cherry, xampinyó, ruca | 15,5 | ||
MEXTIZAJE, vaca anyenca, guacamole, crema de cheddar, nachos, bacó, maionesa chipotle, enciam romana | 15,5 | ||
L'EMPORDÀ, vaca anyenca, maionesa de formatge, bolets, formatge de Maó | 15,5 | ||
VEGETAL, tofu, mongetes verdes, blat de moro, pebrot vermell escalivat, cigrons, salsa de soja, alvocat, enciam, maionesa vegetal | 14,5 | ||
DAS STUE, vaca anyenca, cansalada ibèrica, ou ferrat, tomàquet, patates palla | 15,5 | ||
BIG BOY CLUB, vaca anyenca, cheddar, cogombre, ceba, salsa americana, enciam | 16,5 | ||
JULES VERNE, tartar de vaca anyenca, maionesa de rovell trufada, ruca | 15,5 | ||
GP MONZA, vaca anyenca, crema de Parmigiano i el seu cruixent, mortadela bolonyesa, rúcula | 16,9 | ||
THE ANIMALS, vaca anyenca, cheddar, bacó, salsa especial, anelles de ceba en tempura | 15,9 | ||
TONYINA, shiitake, sèsam, soja germinada i salsa alga Nori | 16,9 | ||
INFANTIL, vaca anyenca, enciam, tomàquet | 12,0 |
MóN DOLÇ | |
---|---|
Brownie amb cremós de xocolata blanca i gelat de vainilla | 7,0 |
Cheesecake amb coulis de fruits vermells i crumble d'avellanes | 7,0 |
El Nostre Lemon Pie amb gelat de violetes | 8,0 |
Tatin de poma amb gelat de vainilla | 7,0 |
Coulant de xocolata amb praliné en textures | 8,0 |
Trufes de xocolata blanca infusioandes amb taronja (4u.) | 6,0 |
Sorbet d'alfàfrega i gin | 6,0 |